EN LT EE

BALTA AAS

Apdrošināšanas akciju sabiedrība BALTA ir Latvijas nedzīvības apdrošināšanas tirgus līderis ar teju 30 gadus ilgu pieredzi un vairāk nekā 600 darbiniekiem. Saskaņā ar LETA un SKDS veikto aptauju Latvijas iedzīvotāji jau 17 gadus novērtējuši BALTA kā godīgāko apdrošinātāju.

BALTA ietilpst PZU grupā, kas ir viens no līderiem Centrālās un Austrumeiropas apdrošināšanas tirgū. PZU ir uzņēmums ar 200 gadus ilgu pieredzi apdrošināšanā un lepojas ar vairāk nekā 22 miljonu klientu uzticību piecās valstīs.

BALTA misija ir radīt vienkāršus risinājumus neparedzētiem dzīves brīžiem. Savu apdrošināšanu mums uztic vairāk nekā 300 000 privātpersonu un 30 000 uzņēmumu. 2020. gadā atlīdzībās klientiem BALTA izmaksājusi vairāk nekā 66 miljonus eiro. Klienti un sabiedrība mūsu darbu novērtē: esam atzīti ne tikai par godīgāko, bet arī par mīlētāko un cilvēcīgāko apdrošināšanas zīmolu (Mīlētāko zīmolu tops), labāko darba devēju Baltijā (Kincentric Baltic pētījums) un saņēmuši platīna kategorijas apbalvojumu Latvijas uzņēmumu Ilgtspējas indeksā.