EN LT EE

Jaunumi

Ceļojuma apdrošināšana

Vai meklē ceļojuma apdrošināšanas iespējas? Atrodi labākos piedāvājumus pie mums! Pirmo reizi Latvijā Jūs varat salīdzināt apdrošināšanas piedāvājumus vienuviet un uzreiz iegādāties apdrošināšanu par labāko cenu!

Ceļojuma apdrošināšana

Vai meklē ceļojuma apdrošināšanas iespējas? Atrodi labākos piedāvājumus pie mums! Pirmo reizi Latvijā Jūs varat salīdzināt apdrošināšanas piedāvājumus vienuviet un uzreiz iegādāties apdrošināšanu par labāko cenu!

Pagājušajā gadā dabas katastrofas radījušas zaudējumus 313 miljardu ASV dolāru apmērā

2022. gadā pasaulē notika 421 dabas katastrofa, to kopējais atlīdzību apmērs tiek lēsts 313 miljardi ASV dolāru, liecina pasaules apdrošināšanas brokeres “Aon” veiktā analīze.

More

Šoruden aprit 20 gadi, kopš Aon dibināšanas Latvijā

Šoruden aprit 20 gadi, kopš Aon dibināšanas Latvijā. Divās desmitgadēs no 4 darbiniekiem esam izauguši līdz gandrīz 40 darbinieku kolektīvam, kuri ikdienā palīdz uzņēmumiem, to darbiniekiem un partneriem saņemt labākos apdrošināšanas pakalpojumus.

More

Apdrošināšana brokera acīm, no “klientu kurpēm”!

Līdz ar Covid-19 ietekmes turpināšanos visā pasaulē, apdrošināšanas nozare mainās un pielāgojas, kas notiek Latvijā un citur, ar savu pieredzi un skatījumu dalās, lielākais pēc apgrozījuma Baltijā, starptautiskā apdrošināšanas brokera UADBB Aon Baltic Latvijas filiāles vadītājs VITIS NOLBERGS.

More

ERGO izmaksājusi otro lielāko atlīdzību Latvijas apdrošināšanas vēsturē – 5,8 miljonus eiro

Apdrošināšanas sabiedrība ERGO par aizvadītā gada decembrī Rēzeknē nodegušā būvniecības preču veikala mantu izmaksājusi SIA DEPO DIY apdrošināšanas atlīdzību 5,8 miljonu eiro apmērā. Tā ir lielākā līdz šim ERGO izmaksātā apdrošināšanas atlīdzība Latvijā un otra lielākā Latvijas apdrošinātāju vēsturē.

More

Veselības apdrošināšana darbiniekiem – būt vai nebūt!

Saistībā ar saspringto situāciju, kas izveidojusies Covid-19 ietekmē, arvien būtiskāka ir veselības apdrošināšana, pieaug tās vērtība darbinieku acīs, kā darba devēja labuma groza sastāvdaļa! Tā ka veselības apdrošināšanai BŪT, un ar vēl lielāku nozīmi! Kā iegādāties vai uzlabot segumu veselības apdrošināšanai, nepalielinot izdevumus,tieši tagad.

More

Covid-19 vs uzņēmuma valdes un padomes atbildības apdrošināšanu

Covid-19 pandēmija ir ieviesusi lielas izmaiņas finanšu tirgos, tai skaitā apdrošināšanā. Uzņēmumu valdes atbildība par uzņēmuma veiksmīgu vadīšanu šajos apstākļos ir kļuvusi vēl nozīmīgāka, tādējādi arī valdes atbildības apdrošināšana ir nozīmīga jebkura uzņēmuma riska vadībā ne tikai Pasaulē, Eiropā, bet arī Latvijā.

More