EN LT EE

ERGO Insurance SE Latvijas filiāle

ERGO ir viena no vadošajām apdrošinātāju grupām Baltijas reģionā, kas darbojas dzīvības, nedzīvības un veselības apdrošināšanas segmentos. Vairāk nekā 650 000 klienti Baltijas valstīs uzticas ERGO pakalpojumiem, ekspertu zināšanām un finansiālajai stabilitātei. ERGO izmaksā apdrošināšanas atlīdzībās klientiem Baltijas valstīs aptuveni 143 miljonus eiro gadā.

ERGO apdrošināšanas sabiedrības Baltijā ietilpst ERGO Apdrošinātāju Grupā, un ir pārstāvēta vairāk kā 30 pasaules valstīs Eiropā un Āzijā. ERGO galvenais akcionārs ir pasaules vadošā pārapdrošināšanas sabiedrība “Munich Re”.

“DDB Brand Capital” (2018) veiktajā zīmolu aptaujā (2018) ERGO tika atzīta par labāko apdrošināšanas kompānija Lietuvā ar saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu.

2018.gadā ERGO Latvijā iekļuvis Labāko darba devēju TOP 50, ieguvis Ģimenei draudzīga komersanta statusu un ierindojies Sudraba kategorijā Ilgtspējas indeksa novērtējumā. Tāpat 2018. gadā ERGO atzīts par otro mīlētāko apdrošināšanas zīmolu Latvijā.

ERGO Lietuvā iniciē un piedalās uz sabiedrības drošību, vides aizsardzību un veselīgu dzīvesveidu vērstajās sociālajās iniciatīvās. Jau vairākus gadus uzņēmums atbalsta “Kino pavasaris”, “Velomaratonas”; uzņēmums sadarbojas ar organizāciju “SOS vaikų kaimai” Lietuvā un atbalsta iniciatīvu “Už saugią Lietuvą”.

Lai pievērstu sabiedrības uzmanību tam, ka mobilo ierīču lietošana pie stūres ir bīstama un rada satiksmes drošības draudus, ERGO Latvijā kopā ar partneriem – Drošas Braukšanas skolu un Valsts policiju 2018. gada 30. novembrī uzsāka sociālo kustību “Laiks atmest.”, aicinot autovadītājus nelietot mobilo tālruni pie stūres un atmest šo kaitīgo ieradumu.

Pievēršot lielu uzmanību komunikācijai ar klientiem, ERGO darbinieki galvenokārt koncentrējas uz savu klientu vajadzībām un vēlmēm. Ņemot vērā klientu vajadzības, ERGO piedāvā piemērotākos apdrošināšanas risinājumus.