EN LT EE

ADB Gjensidige Latvijas filiāle

“Gjensidige” uzsāka savu darbību Norvēģijā pirms 200 gadiem, izveidojot uguns risku apdrošināšanas tīklu. Pašlaik grupa darbojas Norvēģijā, Dānijā, Zviedrijā un Baltijas valstīs. “Gjensidige” piedāvā dzīvības un nedzīvības apdrošināšanu, kā arī banku, pensiju un citus pakalpojumus saviem klientiem. “Gjensidige” pieder viena trešdaļa no nedzīvības apdrošināšanas tirgus Norvēģijā. Vārds “gjensidige” tulkojumā no norvēģu valodas nozīmē “savstarpējs”, un uzņēmuma logo – uzraugs ar lampu – kļuva par drošības simbolu visā Skandināvijā.

Klientiem tiek piedāvāti visi nedzīvības apdrošināšanas veidi: īpašuma, ceļojumu, nelaimes gadījumu, OCTA un KASKO apdrošināšana Baltijas valstīs. Ievērojams skaits klientu, kas kopumā sastāda ap 415 000, uzticas Baltijas valstīs dibinātajam uzņēmumam ar 824 darbiniekiem.

“Gjensidige” ikdienas aktivitātes ir balstītas uz profesionālu palīdzību un rūpēm par klientu. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt visaugstāko pakalpojumu līmeni. Tas ne tikai nodrošina plašu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu, bet arī nekavējoties reaģē uz jautājumiem vai paziņojumiem par apdrošināšanas gadījumiem. Visas pūles ir vērstas uz to, lai klients justos drošs.

Uzņēmums lepojas ar prasību administrēšanas procesu – situāciju pārbauda, novērtē un nekavējoties tiek kompensēti zaudējumi: Aptuveni 27% no visām prasībām tiek atrisinātas ar vienu zvanu. Tiešsaistē iesniegtas prasības izmaksā vidēji 5 darba dienu laikā. Ik mēnesi tiek remontētas aptuveni 2700 automašīnas, atjaunotas 600 mājokļu vienības un 250 cilvēkiem ārvalstīs tiek sniegta palīdzība.

“Gjensidige” Lietuvā ar prieku dalās ar citiem: atbalsta leģendāro basketbola komandu “Žalgiris” un aktīvi veicina “Maisto bankas” darbību, veicina psiholoģiskās labklājības uzlabošanos valstī ar iniciatīvu “Rask laiko pokalbiui” un mudina uzturēt ar veselību saistītu fizisku aktivitāti un ciešas attiecības, sekmējot pārgājienu aktivitātes, ko organizē “Trenkturas”.